The Can Safety be Measured? seminar was held on December 17th, 2014. See Arrangementer for further details.

Mini-konference om Jens Rasmussen: The Legacy of Jens Rasmussen
I dette supplementsymposium til ODAM 2014 konferencen ønsker vi at fejre og reflektere over arven fra Jens Rasmussens værk. Et centralt mål for symposiet er at skabe diskussion og debat i lyset af Rasmussens arbejde om de nye retninger og fremtiden for sikkerhedsforskning.

Supplementsymposiet er arrangeret af Danmarks Tekniske Universitet og IT-Universitetet i København. Læse mere her: http://www.odam2014.org/Legacy.

Danish Human Factors Centre skifter navn
Danish Human Factors Centre skifter navn til Danish Human Factors Network. DHFN er nu udvidet med flere universitetsdeltagere, og derved er det nu ikke længere et bilateralt samarbejde, men et netværk.

Mere end 15 års human factor erfaring
FORCE Technology har nu mere end 15 års erfaring med human factors.
Læs artiklen her (på engelsk).

Revideret DHFC aftale
Det tidligere Dansk Maritimt Institut (DMI) og Forskningscenter Risø har gennem en årrække haft et succesrigt samarbejde reguleret af først HELT-aftalen (Human Elements in Maritime Operations) og derefter i aftalen om etablering af DHFC (Danish Human Factors Centre).

Med baggrund i dynamiske markedsforhold, ændringer i dansk viden infrastruktur samt Forskningscenter Risøs fusion med Danmarks Tekniske Universitet har parterne fundet det hensigtsmæssigt at revidere DHFC-aftalen. Læs mere her.

Øget effektivitet og forbedret patientsikkerhed på en Klinisk-Biokemisk afdeling
Perioder med lange ventetider, stresset personale og mange afbrydelser – det var virkeligheden på Klinisk Biokemisk Afdeling på Roskilde Amts Sygehus. Læs rapporten her.

Samarbejde vedrørende design
Der er etableret et samarbejde mellem FORCE Technology og design firmaerne Harrit & Sørensen A/S, Gramstrup Design og Bysted A/S.

Nyt kursus fra FORCE Technology
Accident Investigation with focus on Human Factors”. Kurset henvender sig til alle der arbejder med årsagsopklaring i sikkerhedskritiske domæner.